volejte 607 878 797

Blog o stěhování

Stěhování - Alfred - 1985

Autor: Stěhování kvalitně

06. 11. 2018

Vždy přicházíme s něčím originálním a ani tentokrát to nebude jinak. Bude to hudební vložka našeho blogu a můžete si poslechnout sestřih písničky stěhování a to díky laskavému svolení od autorů písničky Vladimíra Poštulky - text a Jiřího Kroba - hudba. Píseň vznikla v roce 1985 ve studiu Petra Kocfeldy.

Text: Vladimír Poštulka
Hudba: Jiří Krob
Zvuková režie: Petr Kocfelda
Hraje: Alfred

Děkujeme autorům za laskavé svolení k použití díla na našem webu.

Varování: Zvuková stopa je chráněna autorským zákonem. Bez souhlasu majitele práv je výroba kopií, úpravy, provozování a jiné šíření tohoto díla, nebo jeho součásti zakázáno.
Porušení autorských práv zakládá občanskoprávní i trestně právní odpovědnost, včetně náhrady škody.

Stěhování firem lze zvládnout beze ztrát

Autor: Stěhování kvalitně

07. 03. 2018

Stěhování firem probíhá dnes a denně. Důvody jsou různé, některým společnostem se v jejich podnikatelské činnosti daří a tak ke svému fungování potřebují mnohem více prostoru, jiné chtějí za lepším. A tak dají přednost místu, které je bude lépe prezentovat, ať už se jedná o lepší lokalitu, nebo luxusnější prostory. Jinde jsou důvody zcela opačné a tak je třeba najít kanceláře menší. Tak jak se mění situace na trhu, mění se často i potřeby společností, jejichž jméno i pověst je často spojena s lokalitou, ve které sídlí.

Pokračovat

Vyklízení je práce pro profesionály

Autor: Stěhování kvalitně

06. 03. 2018

Vyklízení prostor patří k podobně neoblíbené činnosti jako samotné stěhování. Není se čemu divit, stojí spoustu času, který můžete využít úplně jiným způsobem. V případě, že se však vyklizení nevyhnete, nezbývá, než mu buď nějaký čas věnovat, nebo se zařídit jinak. Určitě se hodí pomoc z řad profesionálů, pro které tato činnost není žádnou velkou neznámou. To co by vám trvalo desítky hodin práce, dokáže ten, kdo se vyklízení věnuje, zvládnout za mnohem kratší dobu. Díky praxi ví, na co se zaměřit, jak si zorganizovat celý proces, pracovat efektivně a ušetřit tak velké množství času.

Pokračovat

Jak a s jakým předstihem objednávat stěhování

Autor: Stěhování kvalitně

26. 02. 2018

Stěhování je samo o sobě velkou věcí. Vždy se jedná o situaci, která je často spojena se spoustou stresu, protože je třeba, aby vše klaplo na jedničku. Proto pokud víte, že se budete stěhovat a nezvládnete to vlastními silami, neodkládejte zařizování všech potřebných náležitostí na poslední chvíli. Ono to k tomu lehce svádí, jako u všech nepopulárních činností a rozhodnutí, které jsou spojeny se zařizováním a plánováním. Ale přesně z těchto důvodů pak dochází k mnoha zbytečným nepříjemným událostem, kterým lze jednoduše předejít. Mnoho klientů se potom dostane do stavu blížícího se doslova nervovému kolapsu. A věřte, že s takovými není lehké vyjít a mnohdy o ně mají lidé ze stěhovacích firem spíše strach. Než aby se naplno věnovali své práci a mohli ji tak odvést maximálně profesionálně, mají na starosti ještě paní Vomáčkovou, která se jim hroutí pod rukama, protože se bojí, že se stěhování nemůže stihnout podle domluvených termínů, které na sebe mají navazovat.

Pokračovat

Stěhování při výměně bytu

Autor: Stěhování kvalitně

14. 02. 2018

Stěhování v rámci výměny bytu může být oříškem. Aby všechno klaplo, je třeba dobře plánovat a nic nepodcenit. Ideální variantou, která celý proces zjednoduší a dovede ke zdárnému konci, je najmout si jen jednu firmu, která provede kompletní přestěhování u obou stran, a to doslova najednou. Ušetří se mnoho času, nervů a zbytečných komplikací. Je však třeba shodnout se na společnosti, která dokáže akci zkoordinovat, má k ní také potřebné vybavení a zkušenosti. Nejhorším možným scénářem je totiž amatérsky odvedená práce a dvě rodiny bez střechy nad hlavou. To je samozřejmě krajní varianta, ale proč se zbytečně vystavovat jakémukoli riziku, včetně rodinné krize.

Pokračovat

Co vše má zákazník dostat ke stěhování

Autor: Stěhování kvalitně

14. 02. 2018

Celý proces stěhování, pokud je prováděn skutečnými odborníky a profesionály v tomto oboru, nabízí mnoho výhod, o kterých většina lidí nemá ani ponětí. Z důvodu této nevědomosti proto často tyto služby ve výsledku považuji za předražené. Přitom přináší přidané hodnoty, které se ve finále klientovi opravdu vyplatí, protože je reálně využije, má je zahrnuty v jedné ceně a nejedná se jen o líbivou reklamu. V případě, že byste rádi využili všech služeb, které by měly být poskytovány s naprostou samozřejmostí, je třeba vybrat si prověřené firmy. U těch ostatních se s velkou pravděpodobností dočkáte skrytých poplatků, které si na vás počíhají při placení.

Pokračovat

Stěhování svépomocí

Autor: Stěhování kvalitně

14. 02. 2018

Potřebujete se přestěhovat a říkáte si, že vlastně o nic tak těžkého nejde a zvládnete to sami. Co si ale přece jen ujasnit si všechna pro a proti. Protože co se na první pohled může zdát jako jednoduchý úkol, nemusí v reálu vůbec dobře dopadnout. Na některých věcech nemá smysl za každou cenu šetřit, zvlášť pokud se jedná o váš majetek. Snad jen v jednom případě se stěhování svépomoci opravdu může vyplatit. A to pokud budete přemisťovat skutečně jen pár základních věcí, pak to zvládnout lze. Mezi tyhle věci ale rozhodně nepočítejte např. s nábytkem, ten už mění situaci a z malého stěhování se stává velké.

Pokračovat

Kontaktní údaje

Pro objednávky volejte
Mobil: +420 607 878 797

Sídlo společnosti:
Baranova 1803/23
130 00 Praha 3 Žižkov
info@stehovani-kvalitne.cz

Kontaktní adresa:
Petrohradská 216/3
101 00 Praha 10 Vršovice
návštěvy po předchozí domluvě

Provozní doba:
Pondělí – Pátek: 8:00 – 22:00
Sobota: 10:00 – 21:00
Neděle a svátky: 10:00 – 21:00